Etusivu » Rauhoitukset

Rauhoitukset

Saaliskiintiöt 2018-2019:

-Naaras fasaani, riekko, koppelo, harmaateeri ja peltopyy ovat rauhoitettuja.
-Metsoa saa ampua yhden kappaleen metsästäjää kohden. Metsästäjä on velvollinen ilmoittamaan johtokunnan jäsenelle ammuttuaan metson.
-Rusakkoa ja metsäjänistä saa metsästää vapaasti
-Mustateeriä saa ampua 3 kappaletta metsästäjää kohden. Mustateeriä ei saa ampua pellolta, eikä käyttää siellä kuvia. Nevalla mustateeren metsästäminen sekä kuvien käyttö sallitaan.
-Koetilanteessa naaras fasaania saa ampua.
-Kyttäysjahtiin on varattu 15 kaurislupaa ja 15 kaurislupaa on yhteisjahtiin. Kyttäysjahdin säännöt: Ilmoitetaan johtokunnan kaadosta ja käydään näyttämässä raato puheenjohtajalle. Ruokintapaikalta ei saa ampua 200metrin etäisyydeltä tai samalta pellolta. Vuosikorttilaisilla ei ole oikeutta kauriin ampumiseen kyttäämällä. Vuosikorttilaisella on kuitenkin mahdollista osallistua seuran järjestämään yhteisjahtiin. Yksi jäsen voi ampua vain yhden kauriin.
-Tarpeen mukaan johtokunta voi lyhentää metsästysaikoja

Rauhoitusalueet 2018-2019:

-Rauhoittaa Nurmon joki Länsipuolelta Alanurmon koululta kellojan sillalle saakka sorsastuksen ja kyyhkystyksen osalta.
-Linnustuksen osalta Muilun Jussin sarka jokirannassa.
-Ojalan Sepon maat kokonaisuudessaan.
-Joen länsipuolelta Ojalan sillan luota sähkölinjan ja maantien väliseltä alueelta fasaani rauhoitetaan. Nämä rauhoitukset eivät koske koetilanteita eikä ilman metsästystarkoitusta tapahtuvaa koiran harjoittamista.

Muut rajoitukset 2018-2019:

Turvallisuussyistä kiväärin käyttö Nurmonnevalla linnustuksessa on kielletty, ei koske kuitenkaan muuta metsästystä. Edellä mainitut rauhoitukset eivät koske koetilanteita eikä ilman metsästystarkoitusta tapahtuvaa koiran harjoitusta.
Rauhoitetaan Keskitien ja Länsipuolentie välinen alue Simpsiön metsästysseuran rajasta Nurmon kunnan rajaan saakka 20.8. klo. 12.00 saakka.